(37)

Styckmordet i Halmstad och fyra andra mordfall

Hörbuch und E-Book


”Styckmordet i Halmstad och fyra andra mordfall” Ă€r en samling som kastar ljus pĂ„ nĂ„gra av de mest omskakande och gĂ„tfulla mordfallen i Nordens historia. Samlingen bestĂ„r av fem olika mordfall, tidigare publicerade som enskilda titlar, och erbjuder en unik inblick i de polisutredningar som följde pĂ„ dessa mörka brott.

Vid Nissans strand i centrala Halmstad upptÀcks ett mÀnniskohuvud fastfruset vid Än, ett fynd som inleder en av de mest omfattande utredningarna i Hallandspolisens historia.

En antikhandlare hittas död i sin lĂ€genhet i Malmö. Utredningen avslöjar tidigt den hĂ€pnadsvĂ€ckande dödsorsaken – förgiftade chokladpraliner.

Följ polisens arbete i jakten pÄ mördarna till dessa och flera fasansfulla brott.

Samlingen bestÄr av: Styckmordet i Halmstad, Makabert fynd i Fabbesjön, Pralinmordet i Malmö, Mordet pÄ Marina Johansson och Michael-fallet.

Nordisk Kriminalkrönika Àr ett historiskt verk. BerÀttelserna och samlingarna Àr uttryck för den samtid som de skrevs i, och kan i enstaka fall ha förÄldrat eller kontroversiellt innehÄll. Eventuellt stötande material Àr inte uttryck för förlagets hÄllning.