(195)

Seurapiirineidon opas onnenongintaan

Hörbuch und E-Book


Kitty Talbot kÀÀntÀÀ seurapiirikauden pÀÀlaelleen

Sophie Irwinin Seurapiirineidon opas onnenongintaan on hurmaavan yllÀtyksellinen esikoisromaani kunnianhimoisesta neidosta, joka on pÀÀttÀnyt vetÀÀ nenÀstÀ koko Lontoon seurapiirejÀ

Kitty Talbot tarvitsee paljon rahaa. Tai, itse asiassa hÀn tarvitsee aviomiehen, jolla on paljon rahaa, onhan kuitenkin vuosi 1818 eikÀ nainen voi pÀÀttÀÀ omasta varallisuudestaan. KittyllÀ on vain kaksitoista viikkoa aikaa selvitÀ isÀnsÀ jÀttÀmistÀ veloista ja pelastaa perheen tulevaisuus. Onneksi Kitty Talbot ei ole koskaan kaihtanut haasteita. NiinpÀ hÀn lÀhtee kotoaan kohti koko Englannin vaarallisinta taistelukenttÀÀ: Lontoon seurapiirikautta.

Kitty ei kenties ole kaikista jalosukuisin tai sivistynein, mutta hÀn on ehdottomasti mÀÀrÀtietoisin, ovelin ja kekseliÀin. HÀn myös tietÀÀ, ettei tehtÀvÀ ole helppo. YhtÀ riskiÀ hÀn ei kuitenkaan osaa nÀhdÀ ennalta: karismaattista lordi Radcliffea. Maailmaa nÀhnyt Radcliffe nÀkee suoraan Kittyn suunnitelman lÀpi ja asettuu poikkiteloin tÀmÀn tielle.

Sophie Irwinin esikoisteos Seurapiirineidon opas onnenongintaan on kupliva, ÀlykÀs ja hurmaava romaani, joka iskee jokaiseen Bridgerton-faniin kuin korkokenkÀ juhlatanssiaisten parkettiin.