(33)

Raha: Peli haltuun : 7 yksinkertaista askelta taloudelliseen vapauteen

E-Book


Kuinka varmistamme taloudellisen turvallisuuden itsellemme ja perheellemme? Miten opimme ymmÀrtÀmÀÀn monimutkaisia talouselÀmÀn kÀsitteitÀ?

Tony Robbins, teoksen Raha kirjoittaja, kertoo meille yksinkertaisella ja toimivalla tavalla talouselÀmÀn lainalaisuuksista. HÀn kÀyttÀÀ esimerkkejÀ ja kertomuksia kuvatessaan taloustermejÀ ja antaa meille neuvoja ja vinkkejÀ raha-asioihimme liittyviin haasteisiin. HÀn on luonut seitsemÀn askeleen ohjelman, jolla jokainen meistÀ tulotasostaan riippumatta voi saavuttaa taloudellisen hyvinvoinnin. HÀn paljastaa myös uskomuksia, jotka voivat estÀÀ taloudelliseen turvallisuuteen ja vaurastumiseen liittyviÀ tavoitteitamme.

Tony Robbins on amerikkalainen bestseller-kirjailija, jolta on ilmestynyt useita elÀmÀnhallintaan ja hyvinvointiin liittyviÀ kirjoja. HÀn on ohjannut ja inspiroinut kymmeniÀ miljoonia ihmisiÀ yli sadassa maassa. HÀnen valmennuksessaan on ollut johtavia politiikkoja, toimitusjohtajia, urheilijoita ja viihdemaailman tÀhtiÀ. HÀnellÀ on useita yrityksiÀ ja hÀn toimii myös lukuisissa hyvÀntekevÀisyyshankkeissa.

Raha on ensimmÀinen Robbinsin suomeksi ilmestynyt teos.