(145)

Kruunuakin kalliimpi: William Warwick 5

Hörbuch und E-Book


PystytÀÀnkö maailman kuuluisinta naista suojelemaan?

Saadaanko hÀnet pidettyÀ hengissÀ?

Vain muutama viikko aikaa estÀÀ terrori-isku - ja vielÀ vÀhemmÀn aikaa pelastaa kuningasperhe ja isÀnmaa

Lontoo 1988. Iso-Britannia hullaantuu kuninkaallisista, kun kansa rakastuu ”sydĂ€nten prinsessaan”. Rikosylikomisario William Warwick tiimeineen saa tehtĂ€vĂ€kseen tutkia kuninkaallisen henkivartijayksikön levĂ€perĂ€isiltĂ€ vaikuttavia toimia, sillĂ€ yksikin heikko lenkki maailman kuuluisimman perheen suojauksessa voi johtaa katastrofiin. Williamin oikea kĂ€si, rikoskomisario Ross Hogan saa puolestaan erityislaatuisen pestin prinsessa Dianan henkivartijana. Pian kuitenkin selviÀÀ, ettĂ€ ongelmat ovat vasta alussa: sekĂ€ kuningasperheen ettĂ€ koko valtion turvallisuus ovat vaarassa. Ainoa kysymys on, mikĂ€ tai kuka on iskun kohteena...

EntÀ kuinka William Warwickin vanha verivihollinen, taidekerÀilijÀ Miles Faulkner liittyy asiaan? Kenen puolella hÀn on? Ja kenen pussiin Faulknerin entinen vaimo Christina ja umpikiero asianajaja Booth Watson tÀllÀ kertaa pelaavat?

Kruunuakin kalliimpi on William Warwick -sarjan viides osa. Sen voi lukea itsenÀisenÀ teoksena tai jatkona sarjan edellisille osille Oikeus ja kohtuus, NÀkymÀtön ansa, Sokea piste ja Kuolleen ruumiini yli.


Sprecher*in: Petri Hanttu
Dauer: