(4)

Ihmemaa

Hörbuch


Mihin pÀÀtyvÀt kaikki ne ihmiset, jotka katoavat kuin tuhka tuuleen? Asia on kalvanut 34-vuotiasta Sandy Shorttia siitÀ lÀhtien kun hÀn oli lapsi ja naapurintyttö Jenny-May katosi jÀlkiÀ jÀttÀmÀttÀ.

Samaan aikaan toisella puolen Irlantia Jack Ruttle on epÀtoivoinen. HÀnen nuorempi veljensÀ Donal on ollut kateissa jo vuoden, eikÀ poliisista ole apua. Bongatessaan lehdestÀ Sandyn etsivÀtoimiston ilmoituksen Donal on varma, ettÀ hÀnen rukouksiinsa on vastattu.

Sandyn myöhÀstyttyÀ sovitusta tapaamisesta Donal kuitenkin huomaa etsivÀnsÀ mystisesti kadonnutta 188-senttistÀ naisetsivÀÀ, jonka oli mÀÀrÀ jÀljittÀÀ hÀnen veljensÀ. Ja mystisesti kadoksissa Sandy Shortt totisesti on. HÀn on harhautunut juoksulenkillÀÀn kylÀÀn, josta ei ole minkÀÀnlaista ulospÀÀsyÀ. Kaiken lisÀksi erÀs kylÀn asukkaista on kukapa muukaan kuin Jenny-May Butler.

Vaikka salaperÀinen kylÀ tarjoaa avaimen katoamisen arvoitukseen, Sandy huomaa kaipaavansa takaisin kotiin. Mutta onko Sandy piilottanut itsensÀ tÀllÀ kertaa liian hyvin?

Ihmemaa on lÀmmin ja mielikuvituksellinen tarina yksinÀisyydestÀ, etsimisestÀ ja löytÀmisestÀ yhdeltÀ Irlannin suosituimmista nuorista kirjailjoista.

"Loistava... kaunis ja katkeransuloinen."

- Heat


Sprecher*in: Salla Kozma
Dauer: