(30)

Black notice: Osa 4

Hörbuch und E-Book


Vanhassa vuosikirjassa on kuva pojasta, jolla on eripariset silmÀt. HÀn muistuttaa hÀtkÀhdyttÀvÀn paljon miestÀ, jota epÀillÀÀn syyrialaiskaksosten murhasta. Euroopan muut poliisit keskittyvÀt rajanylityspaikkoihin ja pakolaisleireihin, joten Felix on omillaan.

Felix uskoo, ettÀ tappaja on työskennellyt Tanskan suurimmassa sairaalassa. Rigshospitaletissa hoidettiin koomassa ollutta uhria, ja yksi uhreista oli sairaalan työntekijÀ. Kathrine haluaa, ettÀ Felix pÀÀstÀÀ hÀnet sairaalaan syötiksi. Onko se liian vaarallista? Tai voiko se edes toimia?

Tositapahtumiin perustuva Black Notice on viisiosainen rikostarina. Sarja on jÀnnittÀvÀ kertomus kansainvÀlisestÀ jahdista armottoman sarjamurhaajan kiinnisaamiseksi.

Lotte Petri on tanskalainen rikoskirjailija. Vuonna 2009 hĂ€nen ensimmĂ€inen romaaninsa oli ehdolla Danske Bankin Vuoden tulokas -palkinnon saajaksi. Kriitikot ylistivĂ€t hĂ€nen Selma Eliassen -sarjaansa, ja vuonna 2017 julkaistiin hĂ€nen ensimmĂ€inen kirjansa "The Devil’s Work" luuasiantuntija Josefine JespersenistĂ€ kertovasta sarjasta.