(32)

Black notice: Osa 3

Hörbuch und E-Book


Rikostutkijat onnistuvat tunnistamaan mĂ€rkĂ€puku-uhrit Ranskan valvontakameratallenteiden avulla. Nuoret syyrialaiset kaksossiskokset asuivat pahamaineisella pakolaisleirillĂ€ Ranskan Calais’ssa. Valvontakameratallenteessa nĂ€kyy myös epĂ€ilyttĂ€vĂ€ mies, joka tuntuu olevan kiinnostunut nuorista tytöistĂ€.

Kun Tanskassa tapahtuu uusi syyrialaispakolaisen murha, rikostutkijat pÀÀttelevÀt, ettÀ tappajaa motivoi rasismi. Felix JÞrgensenin vaisto saa hÀnet kuitenkin epÀilemÀÀn teoriaa. Jokin ei ole kohdallaan.

Kun tÀrkeÀ todistaja antaa arvokasta tietoa, Felix keskittyy etsimÀÀn miestÀ, jonka pupillit ovat eri paria.

Tositapahtumiin perustuva Black Notice on viisiosainen rikostarina. Sarja on jÀnnittÀvÀ kertomus kansainvÀlisestÀ jahdista armottoman sarjamurhaajan kiinnisaamiseksi.

Lotte Petri on tanskalainen rikoskirjailija. Vuonna 2009 hĂ€nen ensimmĂ€inen romaaninsa oli ehdolla Danske Bankin Vuoden tulokas -palkinnon saajaksi. Kriitikot ylistivĂ€t hĂ€nen Selma Eliassen -sarjaansa, ja vuonna 2017 julkaistiin hĂ€nen ensimmĂ€inen kirjansa "The Devil’s Work" luuasiantuntija Josefine JespersenistĂ€ kertovasta sarjasta.