(36)

Black Notice

E-Book


Nu som samlad utgÄva!

I en hamn i Köpenhamn hittas en ung kvinna död. Hon har blivit brutalt uppskuren pÄ ett sÀtt som utredaren Felix JÞrgensen vet att han aldrig kommer att kunna glömma. NÀr ett lik av en kvinna iförd vÄtdrÀkt hittas vid Norges sydkust tror först den lokala polisen att det Àr en drunkningsolycka. Men under vÄtdrÀkten göms tecknen pÄ en ovanligt sadistisk tortyr.

Det Ă€r till en början inte sjĂ€lvklart att de olika morden hĂ€nger ihop, men det gĂ„r snart upp för norsk polis att mordet i Oslo Ă€r en internationell angelĂ€genhet. En internationell varning, en black notice, utlyses. NĂ€r en ny attack sker i Danmark blir det uppenbart för Felix JĂžrgensen att de har med en seriemördare att göra – en som bĂ„de har fackkunskap i kirurgi och en sĂ€regen smak för att skĂ€ra i sina offer. För att komma ikapp mördaren innan den slĂ„r till nĂ€sta gĂ„ng mĂ„ste polismyndigheterna i de olika lĂ€nderna samarbeta. Men hur ska det gĂ„ nĂ€r mördaren stĂ€ndigt Ă€r flera steg före dem ...

Black Notice Àr en fiktiv deckare som bygger pÄ verkliga hÀndelser.

Lotte Petri Àr en dansk deckarförfattare, kÀnd för sina böcker som kombinerar spÀnning och insatta skildringar av rÀttsmedicinskt utredningsarbete. Hon blev nominerad till deckarmÀssan Horsens publikpris för Black Notice.